Copyright © 2014-2023 RO-OPTIC - Centru Medical de Integrare și Recuperare. Toate drepturile rezervate.
HOME  |  DESPRE NOI  |  SERVICII  |  CONTACT  |  EDU
Terapia Durerii
    Ce reprezinta terapia durerii?

Terapia durerii cu evidentierea punctelor trigger se face in urma unei anamneze complete precum urmeaza palparea si scanarea zonei respective , urmata de diagnoza si tratament prin metaterapie cuantica cu 8 si 25 D-NLS(I),apoi prin terapie homeopata, gemo- si fito-terapie(II) cu medicamentele detectate cu dispozitivele de mai sus, urmata si la domiciliu.
In urma suferintelor detectate, se pot face diverse terapii : tratamente locale in puncte trigger vizate cu: ozonoterapie(III) locala sau generala(AHEM), fie mezoterapie(IV) cu si fara ace cu produse homeopate injectabile(antropozofice V), colagen(VI) sau plasma (PRP-VII), fie laser terapie de joasa frecventa(VIII) sau aplicarea de discuri ANF Therapy(IX).
Imbunatatirea capacitatii corpului de normalizare si refacere a functiilor lui prin folosirea discurilor cu frecvente amino-neurale care influenteaza doar neuronii, distribuirea impulsurilor sau frecventelor facandu-se doar la receptori catre celule si apoi prin axoni din aproape in aproape la creier , si invers, fiind comenzi tur-retur.
Discurile nu elibereaza vreo substanta in corp, ci doar la contactul cu pielea elibereaza frecventele stocate in metalul carbonizat de pe disc, frecvente care deja sunt folosite de catre insusi corpul uman pentru a functiona, iar discurile au doar acest rol de a le trezi sau amplifica, dandu-i impuls corpului de a reincepe sa functioneze normal.
Frecventele cele mai mici ale discurilor, adica sub 130 HZ actioneaza doar superficiale, pe cand frecventele mai mari peste 200 HZ au actiune mai profunda.Astfel, o durere, fie ca e de spate, de stomac sau de cap, o rigiditate sau durere cervicala sau lombara, un stres sau oboseala sau orice inflamatie vizibila sau invizibila, poate fi rezolvata cu ajutorul acestei terapii in 5-20 de minute, dar actiunea lor e prezenta mul mai mult timp, iar timpul de mentinere a lor pe suprafetele afectate e de 72 de ore la adulti si de 7 zile la copii.
    Terapia ANF
Poate fi folosita de asemenea in scop detoxifiant, antistres emotional sau dde imbunatatire a performatelor intelectuale sau fizice, iar importanta este hidratarea si consumul de apa(cam100ml/ora), pentru ca discurile sa functioneze in parametrii normali si eficienti si sa existe cat mai putine simtome de detoxifiere(dureri de cap,gura uscata, ameteala,anxietate sau oboseala,discomfort general,secretii nazale,urticarie si prurit,mictiuni frecvente,etc.)
    Cum se efectueaza TRP?
Efectuarea terapiei este cat se poate de simpla si lipsita de durere.
In acest tip de tratament se utilizeaza un ac subtire, ghidat si pozitionat sub control computer tomografic In vecinatatea nervului (nu este posibila o afectare directa a nervului). Dupa pozitionarea precisa a acului, se administreaza un anestezic si un preparat pe baza de cortizon. In timpul acestui procedeu nu apar dureri intense.
    De cate ori se poate repeta procedura?
Se pot efectua pana la 6 (sase) proceduri In aceeasi regiune, initial la un interval de timp de o saptamana, ulterior la intervale mai mari, In functie de evolutia durerii.
    Care sunt rezultatele?
In conditii normale, o ameliorare neta a durerii poate sa apara abia dupa 2-4 proceduri. Aceasta se datoreaza faptului ca tratamentul este si unul antiinflamator, nu doar analgezic.
85-87% dintre pacienti au un raspuns favorabil (disparitia simptomatologiei) dupa acest tratament. Efectul tratamentului este de durata. La 2 ani dupa tratament s-a aratat ca 68% dintre pacienti nu mai prezinta dureri.
    Care sunt complicatiile? Ce efecte secundare pot exista?
In cazul pacientilor care urmeaza terapie sistemica cu cortizon, exista riscul aparitiei unor efecte secundare precum cresterea In greutate, acnee, crampe musculare sau tulburari ale ciclului menstrual. La pacientii cu anumite afectiuni asociate (diabet zaharat, ulcer gastric, tromboze venoase, glaucom sau infectii acute) administrarea tratamentului se va face cu precautie. In cazul In care aveti neclaritati, va rugam sa va adresati medicului.
Rareori, ca efect secundar al anestezicului, se pot instala paralizii trecatoare care dispar dupa cateva ore. Din acest motiv este interzis sa conduceti singur automobilul dupa efectuarea tratamentului respectiv. De asemenea, este necesara supravegherea medicala a pacientului timp de aproximativ 30 minute dupa efectuarea procedurii terapeutice.
    Care sunt contraindicatiile?
Principalele contraindicatii ale acestui tip de procedura sunt reprezentate de administrarea medicamentelor anticoagulante sau prezenta bolilor asociate cu risc crescut de hemoragie.
La centrul medical de integrare si recuperare RO-Optic
La centrul medical de integrare și recuperare RO-Optic
Oameni de 10 pentru Terapii de 10
Oameni de 10 pentru Terapii de 10